دستگاه تولید جوانه 

در این مقاله قصد داریم شما را با دستگاه تولید جوانه  آشنا کنیم. اطلاعاتی در مورد خواص آنها در اختیار شما قرار دهیم و پیش زمینه ای در مورد تولید آن ها ایجاد کنیم تا شاید شما نیز از تولید کنندگان این محصول پربازده شوید و از یکی از مصرف کنندگان دستگاه تولید جوانه شرکت تولیدی زامنس باشید.

 

با توجه به تاکید موکد پزشکان بر کاهش مصرف گوشت قرمز جهت جلوگیری از ابتلا به بیماری های مربوط به آن نظیر نقرس و. سوالی که به وجود می آید این است که پس برای جذب پروتئین مورد نیاز بدن چه باید کرد؟

خوشبختانه انواع لوبیا و به طور کلی حبوبات منبع غنی پروتئین میباشند و سرشار از فیبر بوده این درحالی است که مقدار چربی آنها بسیار اندک بوده و فاقد کلسترول مباشند بنابراین با مصرف لوبیا و به طورکلی حبوبات میتوان یک منبع مناسب برای جذب پروتئین مورد نیاز بدن فراهم کرد. 

 

ویژگی های دستگاه تولید جوانه :

در چین حدود 5000 سال پیش، برای برطرف کردن بسیاری از اختلالات گوارشی و درمان برخی از بیماری ها جوانه های خوراکی را تجویز میکرده اند.

کاپتان جیمیز کوک معروف در سال های دور با توجه به اینکه بیماری اسکوروی(بیماری ناشی از کمبود ویتامین C ) به تازگی شیوع پیدا کرده بوده، در خاطرات خود ذکر کرده که برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری به ملوان های خود، استفاده از لیمو ترش و انواع جوانه های خوراکی را پیشنهاد داده.

 

 

فواید جوانه های خوراکی

با توجه به اینکه جوانه های خوراکی ارزش تغذیه‌ای بالایی دارند، از کامل‌ترین مواد مغذی در بین غذاها به شمار می آیند. برای مثال جوانه لوبیا منبع کربوهیدرات، ویتامین A، تیامین، ریبوفلاوین، آووکادو، ریبوفلاوین، نیاسین و ویتامین C مباشد و این کربوهیدرات همانند کربوهیدرات موجود در هندوانه، ویتامین A همانند ویتامین A موجود در لیموترش، تیامین همانند تیامین سیب خشک، نیاسین همانند نیاسین موجود در موز و ویتامین C همانند ویتامین C موجود در توت جنگلی مبیاشد.

به طور کلی جوانه های خوراکی سرشار از ویتامین C، بتاکاروتن و فولاسین میباشند. علاوه بر این آزمایشات گویای آن بوده اند که جوانه های خوراکی برای جلوگیری از انواع سرطان‌ها از قوی‌ترین منبع آنتی‌اکسیدان‌ها میباشند.

 

حبوبات و غلات، به طور طبیعی دارای ارزش غذایی و مقدار ویتامین‌های بالایی مباشند و جوانه زدن دانه‌های آنها باعث افرایش میزان این منابع میشود. به عنوان مثال طبق بررسی های به عمل آمده میزان ویتامین A موجود در لوبیایی ای که جوانه‌زده ۵/۲ برابر لوبیای خشک است و این میزان ممکن است در بعضی از لوبیا‌ها به ۸ برابر نیز برسد.

 

 

 

 

 


مطالب بروز های ,جوانه ,  ,ویتامین ,تولید ,خوراکی ,های خوراکی ,جوانه های ,    ,موجود در ,دستگاه تولید ,دستگاه تولید جوانه ,دستگاه تولید جوانه منبع

متغیر چیست ؟

اموزش وردپرس در اصفهان

آموزش برنامه نویسی اندروید در اصفهان

دستگاه تولید جوانه

خشک کن میوه

طراحی سایت در اصفهان

سئو در اصفهان

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

هزینه ی تابلو سازی اقیانوس دانش ارنا کالا خريد میز فن خنک کننده لپ تاپ LED تاشو 2019 خرید آنلاین قطعات لودر کوماتسو رایانه و لپ تاپ خانه و ویلای چوبی دانلود فیلم های ایرانی و خارجی الان بخر تحویل بگیر تخفیف ویژه